Spring naar content
Werken bij

Werken bij OddV

Omgevingsdienst de Vallei (OddV) zorgt voor een veilige, gezonde en duurzame omgeving waarin mensen goed kunnen wonen, werken, leven en recreëren. Dit doen we in opdracht van de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel, Wageningen en de provincie Gelderland. We voeren vergunning-, toezicht- en handhavingstaken uit op het gebied van milieu en bouwen. Dit doen we efficiënt, professioneel en tegen zo laag mogelijke kosten.

Op deze pagina maak je verder kennis met onze organisatie en medewerkers. Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de leefomgeving? Dan horen we graag van je!

 • Wil je werken bij OddV?

  Alle actuele vacatures van de Gelderse Omgevingsdiensten staan op onze Werkenbij-website. Hier vind je ervaringen van collega’s, vacatures, arbeidsvoorwaarden en meer.

 • Open sollicitatie

  Is er op dit moment geen passende vacature, maar zou je wel willen werken bij OddV? Stuur ons dan je cv en motivatiebrief.

  • Vacature: juridisch adviseur Handhaving

   Ter versterking van het team Juridisch Advies zoekt OddV een juridisch adviseur Handhaving. Je krijgt een uitdagende functie in een moderne organisatie die volop in beweging is. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team dat vanuit wisselende standplaatsen in ons verzorgingsgebied werkzaam is. 

  Collega’s aan het woord

  • Marieke van den Broeke

   Juridisch adviseur

   “Mijn functie is veelzijdig en hoewel het proces van aanvraag tot besluit bij elke aanvraag hetzelfde lijkt, heeft elk plan zijn eigen uitdagingen en is geen dag bij ons hetzelfde.”

  • Wendy Zwierenberg

   Adviseur Wet Natuurbescherming/Ecoloog

   “Je wordt gewaardeerd door je deskundigheid en meedenken en er is persoonlijke aandacht voor elkaar.”

  • Annet Bezemer

   Juridisch adviseur, klachtencoördinator, voorzitter OR

   “We zijn bij OddV met zo’n 30 juristen. Er is altijd wel een collega met wie je inhoudelijk kunt sparren!”

  • René Guldemond

   Teammanager vergunningverlening

   “Ik geef medewerkers mee dat ze moeten proberen verder te blijven kijken dan de regelgeving.”

  Meer weten?

  • Onze organisatie

   Onze organisatie bestaat uit zo’n 140 medewerkers, verdeeld over verschillende teams. We werken volgens de principes van het Valleiwerken. Dit betekent resultaatgericht en taakverantwoordelijk werken. Daarbij staan de kwaliteiten dienstverlenend, professioneel en in verbinding centraal.

   Persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid krijgen bij ons alle aandacht. Al onze medewerkers werken met een e-portfolio, waarin opleiding en ontwikkelingen worden bijgehouden.

  • Samenwerking in het Gelders stelsel

   In Gelderland zijn er zeven omgevingsdiensten. Wij zijn één van deze zeven en we werken als Gelders stelsel nauw samen. Hierdoor kunnen we slagvaardiger optreden en beter reageren op de steeds complexere regelgeving op het gebied van milieu en leefomgeving.

   Als Gelders stelsel werken we altijd dicht bij onze inwoners, bedrijven en gemeenten. De lokale kennis benutten we hierdoor optimaal. Meer weten over het Gelders stelsel?