Werken bij OddV

Werken bij OddV

Omgevingsdienst De Vallei (OddV) zorgt voor een veilige, gezonde en duurzame omgeving waarin mensen goed kunnen wonen, werken, leven en recreëren. Dit doen we in opdracht van de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel, Wageningen en de provincie Gelderland. We voeren vergunning-, toezicht- en handhavingstaken uit op het gebied van milieu en bouwen. Dit doen we efficiënt, professioneel en tegen zo laag mogelijke kosten.

Organisatie

We bieden je een professioneel en deskundig werkklimaat, met uitdagende opdrachten, uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontplooiingskansen. Binnen de organisatie werken we voortdurend aan innovatie met optimaal ingerichte werkprocessen. Persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid krijgen alle aandacht. De kwaliteit van ons werk staat hoog in ons vaandel. Onze organisatie bestaat uit zo’n 140 medewerkers, verdeeld over verschillende teams. Al onze medewerkers werken met een e-portfolio, waarin opleiding en ontwikkelingen worden bijgehouden. Zo voldoen we straks aan de landelijke kwaliteitscriteria.

Gelders stelsel

In Gelderland zijn zeven omgevingsdiensten die de basistaken uitvoeren en een aantal bovenregionale taken voor hun rekening nemen. Eén van deze zeven omgevingsdiensten is Omgevingsdienst de Vallei (OddV). Door deze samenwerking kunnen we slagvaardiger optreden en beter reageren op de steeds complexere regelgeving op het gebied van milieu en leefomgeving. We werken met deze 7 omgevingsdiensten altijd dicht bij onze inwoners, bedrijven en gemeenten. De lokale kennis benutten we hierdoor optimaal. Meer weten over het Gelders stelsel? Kijk op de website van de Gelderse Omgevingsdiensten.

Vacatures


Kijk voor een actueel aanbod van onze vacatures op: werkenbijgelderseomgevingsdiensten.nl

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden?