René Guldemond – Teammanager Vergunningverlening

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als teammanager Vergunningverlening zie ik erop toe dat de productie gehaald wordt voor de vergunningverleningstaak die wij uitvoeren voor onze partners. Mijn focus is om medewerkers daarin te faciliteren. Dat kan niet anders door, naast met hen goed in verbinding te blijven, ook in verbinding te blijven met de gemeentelijke partners en bestuurders.

Hoe ervaar je de sfeer binnen de organisatie?

Er hangt een ontspannen werksfeer met ruimte voor humor en een wil om hard te werken. Mijn bijdrage hieraan is een toegankelijke houding en aanspreekbaar zijn voor alle medewerkers. Ik beschik over een groot relativeringsvermogen met voldoende humor.

Wat is een interessant feitje over de organisatie?

Binnen onze organisatie word je aangespoord om een grote mate van verantwoordelijkheid te nemen voor je werkzaamheden. Binnen die verantwoordelijkheid werk je volgens de bedoeling van de regelgeving.

Wat is de grootste uitdaging binnen jouw functie?

Mijn grootste uitdaging is het in verbinding blijven met vijf vestigingen en onze partners. In de doorontwikkeling van onze organisatie is het van belang nog meer vanuit de bedoeling te werken. Tot slot moet onze dienstverlening in lijn zijn met de toekomstige Omgevingswet, wat vooral betekent dat we als organisatie meer moeten loslaten en samenwerken met de inwoners.

Hoe maak jij OddV elke dag beter?

Ondanks het feit dat OddV een regelgerichte organisatie is geef ik mijn medewerkers mee dat regels er niet altijd toe doen, dat ze moeten proberen verder te blijven kijken dan de regelgeving.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik houd van motorrijden en klussen, in de breedste zin van het woord. Stilzitten is voor mijn een hele opgave!