Klaar voor de toekomst

Sinds 1 januari werken alle medewerkers van Omgevingsdienst de Vallei (OddV) op één locatie: Horapark 4 in Ede. Een duurzaam kantoor, passend bij onze waarden en opgaven.

Een belangrijke stap vooruit

Voorafgaand aan de verbouwing is een grondig energieadvies uitgevoerd. Het resultaat? De installatie van 212 zonnepanelen en de integratie van de nieuwste technologieën, waaronder een geavanceerd warmteterugwinsysteem en zorgvuldige isolatie van het dak.

Duurzame inrichting

Horapark 4 is gerenoveerd en heringericht. Waar mogelijk hebben we bestaand materiaal hergebruikt en alle verlichting is vervangen door energiezuinige ledlampen. Lokale leveranciers hebben een belangrijke rol gespeeld bij het leveren van oplossingen. Zo heeft Interface uit Scherpenzeel, een van werelds meest duurzame tapijtfabrikanten, het tapijt met gerecyclede materialen gelegd.

Samenwerken

Naast duurzame materialen en inrichting, streeft OddV naar een inspirerende werkomgeving voor alle werknemers. Het kantoor is uitgerust met akoestische wanden en glas. De meubels zijn afkomstig van Nederlandse fabrikanten en zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Het stimuleren van duurzaam woon-werkverkeer, met faciliteiten zoals een fietsplan en elektrische dienstauto’s past in onze doelstellingen. De medewerkers kunnen optimaal samenwerken door het centreren van de vakkennis op één locatie.